LW Deo Alum Salts Free Cream np 40 ml

Deodorant Aluminium Salts Free Cream vähentää hikoilua, mutta ei sisällä alumiinisuoloja. Suositellaan nuorille. Salvian eteeriset öljyt säätelevät hikirauhasten eritystä ja peltokorte supistaa ihohuokosia vähentäen hikoilua ja hajua aiheuttavien bakteerien kasvua. SymDeo® B 125 ja Octopirox ehkäisevät bakteerien kasvua. Voide sisältää lisäksi antiseptista mikrohopeaa. Emulsiopohja on hyvin siedetty ja sopii myös herkälle iholle. Hajusteeton. Ei sisällä alkoholia. Vegaaninen.

Pakkauskoko:
40 ml
Markkinoija:
Oriola Finland Oy
Tuotetta varastossa
14,40 €
360,00 € / l

Alumiinisuolaton, alkoholiton 24 h voidemainen deodorantti herkälle iholle

Levitä voidetta puhtaalle iholle aamuisin. Maksimaalinen tehokkuus, 24 tunnin vaikutus, saadaan aikaan 2 – 3 päivän käytön jälkeen. Hyvin siedetty, myös aralle, ärtyneelle ja punoittavalle iholle sekä ihokarvojen poiston jälkeen. Voidaan käyttää kainaloiden lisäksi hikoileviin käsiin ja jalkoihin sekä ihopoimuissa. HUOM! Ensimmäisellä käyttökerralla pyöritä holkkia riittävän pitkään.

Aqua, Propylene Glycol, Cyclopentasiloxane, Distarch Phosphate, Paraffinum Liquidum, Stearic Acid, Sorbitol, PEG-8 Distearate, Steareth-2, Steareth-21, PPG-15 Stearyl Ether, Phenoxyethanol, Dimethicone, Propanediol, 2-Methyl 5-Cyclohexylpentanol, Piroctone Olamine, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Diethylhexyl Sodium Sulfosuccinate, Titanium Dioxide, Equisetum Arvense Extract, Silver Chloride, Salvia Officinalis (Sage) Oil

40 ml

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:LW Deo Alum Salts Free Cream np 40 ml
Arvostelusi