Pronefra 60 ml

Täydennysrehu koirille ja kissoille.

Pakkauskoko:
60 ml
Markkinoija:
Biofarm Oy
Tuotetta varastossa
28,20 €
470,00 € / l

Täydennysrehu, erityisruokavalio munuaistoiminnon tukemiseen kroonisen munuaisten vajaatoiminnan yhteydessä koirilla ja kissoilla.

Ranskalainen eläinten lääkintään keskittynyt Virbac on kehittänyt aivan uuden fosfaatin sitojan: Pronefra®-nimisen  nestemäisen täydennysrehun, jota voidaan käyttää sekä kissoille että koirille.  Pronefralla® on ”4 in 1”-koostumus: kalsium- ja magnesiumkarbonaatti sitovat fosfaattia, kitosaani sitoo virtsan urean toksiineja (”virtsamyrkkyjä”), kurjenherneen (Astragalus) polysakkaridit estävät munuaisten fibroosia (sidekudoksen muodostumista) ja protensin (hydrolysoitu kalaproteiini) auttaa verenpaineen tasapainottamisessa.

Ravistettava ennen käyttöä. Vähäinen määrä sakkaa on normaalia. Annetaan kahdesti päivässä ruokaan sekoitettuna tai ruokinnan yhteydessä.
Käytä annosruiskua:

  • Kissat:  1ml/ 4 kg kahdesti päivässä
  • Koirat:  1ml/5kg kahdesti päivässä

Käyttöä jatketaan aluksi 6 kuukauden ajan.

Astragalus (9,5%), liha- ja eläinperäiset tuotteet (kana), kalsiumkarbonaatti (3,57%), hydrolysoitu kalaproteiini (1,9%), magnesiumkarvonaatti (0,95%) kitosaani (0,95%), glyserolin rasvahappoesterit.

Kun kliiniset oireet ilmestyvät, 75 % munuaisten toiminnasta on jo tuhoutunut. Näin ollen täydennysrehun antaminen kannattaa aloittaa aina heti munuaisvian oireiden ilmettyä. Näin maksimoidaan lemmikin elämän laatu.

Ravintolisä ei korvaa monipuolista ruokavaliota. Ohjeenmukaista annostusta ei tule ylittää.

Juomavettä on oltava jatkuvasti saatavilla.

Suositellaan eläinlääkärin lausunnon pyytämistä ennen käyttöajan pidentämistä.

Pakkauskoko 60 ml riittää 4 kg kissalle 1kk.

Kirjoita arvostelusi
Arvostele tuote:Pronefra 60 ml
Arvostelusi