Eucerin UreaRepair Plus Hand Cream 5 % käsivoide 75 ml

- Käsivoide kuiville ja karheille käsille
- Välitön + 48 tuntia vaikuttava hyvänolontunne kuivalle iholle
- Urea + keramidi ja NMF
Pakkauskoko:
75 ml
Markkinoija:
Beiersdorf Oy
Tuotetta varastossa
12,00 €
160,00 € / 0.0750
Ureaa sisältävä käsivoide

Käsien iho altistuu muita vartalon osia useammin ulkoisille ärsykkeille. Toistuva käsienpesu tarkoittaa jatkuvaa kosketusta veden, saippuan ja muiden kemikaalien kanssa sekä altistumista lämpötilan vaihteluille. Ehjä suojakerros suojaa ihoa näiltä ulkoisilta tekijöiltä ja säilyttää ihon kosteuden. Jos suojavaikutus heikkenee, iho saattaa menettää kosteutta ja kädet voivat näyttää ja tuntua kuivilta ja karheilta.

Päivittäiseen käyttöön tarkoitettu Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Hand Cream hoitaa kuivia ja karheita käsiä juuri oikealla tavalla. Se sisältää ainutlaatuisen yhdistelmän ainesosia – ureaa, keramidia ja luonnollisesti kosteuttavia tekijöitä – jotka sitovat kosteutta ja korjaavat ihon luonnollista suojakerrosta ehkäisten näin kosteuden haihtumisen iholta. Kliinisten ja dermatologisten tutkimusten perusteella koostumus helpottaa oireita heti ja kosteuttaa kuivien ja karheiden käsien ihoa intensiivisesti pitkän aikaa, myös silloin, kun käsiä on tarpeen pestä useasti. Se vahvistaa ihon luonnollista suojavaikutusta ja vastustaa käsien kuivumista jopa 48 tunnin ajan.

Ureaa sisältävä käsivoide sopii kaikille kuiville käsille, myös ikääntyneelle iholle ja iholle, jolla esiintyy kseroosin, diabeteksen tai psoriaasin aiheuttamia iho-oireita. Sitä voi myös käyttää muun hoidon lisänä.

Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset
Kliiniset ja dermatologiset tutkimukset ovat osoittaneet, että tuote on tehokas ja hyvin siedetty myös äärimmäisen kuivalla ja sairaallakin iholla.Käytä tätä tuotetta, jos…

Kätesi ovat kuivat ja karheat: Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Hand Cream kosteuttaa välittömästi ja pitkäkestoisesti.

Sinulla on kseroosin, psoriaasin tai diabeteksen aiheuttamia iho-oireita: Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Hand Cream sopii kaikkiin näihin tilanteisiin.

Ihosi on ikääntynyt: Eucerin UreaRepair PLUS 5% Urea Hand Cream sopii kaikkien aikuisten iholle.
- Hiero käsiin kunnes voide on kokonaan imeytynyt
- Levitä niin usein kuin on tarpeen

null

Aqua, Glycerin, Urea, Dibutyl Adipate, Glyceryl Stearate, Stearyl Alcohol, Dicaprylyl Ether, Cetearyl Alcohol, Sodium Lactate, Tapioca Starch, Glyceryl Stearate SE, Ceramide NP, Lactic Acid, Arginine HCL, Sodium PCA, Cholesterol, Helianthus Annuus Seed Oil, Alanine, Carnitine, Glycine, Sodium Chloride, Dimethicone, Xanthan Gum, Sodium Cetearyl Sulfate, Decylene Glycol, Phenoxyethanol, Pentylene Glycol
Huoneenlämpö (+15C - +25C)

75 ml

Pakkauksen koko (pituus, leveys, korkeus): 6,10 x 4,00 x 12,60 cm