LINOLA SUOJABALSAMI 100 ML

Suojaa ihoa antaen sen hengittää. Hengittävää Linola Suojavaa balsamia voidaan käyttää monipuolisesti eri kehon alueilla hankaumiin ja hiertymiin sekä pieniin ihovaurioihin.
Pakkauskoko:
100 ML
Markkinoija:
Dr. Wolff Finland Oy
Tuotetta varastossa
24,96 €
2 496,00 € / 0.0100
Hengittävää Linola Suojavaa balsamia voidaan käyttää monipuolisesti eri kehon alueilla hankaumiin ja hiertymiin sekä pieniin ihovaurioihin. Tuote estää hien, virtsan ja ulosteen aiheuttaman ihoärsytyksen sekä esim. pyöräilyn, vaatteiden ja pikkuhousunsuojien aiheuttamien hiertymien syntymisen.

Linola Suojaava Balsami muodostaa iholle läpinäkyvän, vettähylkivän ja kestävän suojakalvon. Linola suojaa, mutta antaa ihon samalla hengittää. Tuote sopii käytettäväksi mm. suun alueella, rintojen alla, reisien sisäpuolella ja peppu- ja intiimialueella. Tuotteen iholle muodostama suojaava kalvo hylkii pitkäkestoisesti kosteutta ja ärsytyksen lähteitä (ei aiheuta kosteuden kertymistä tai hautumista)

Erityisesti intiimi-, peppu- ja nivusalueelle

Vauvan peppu- ja intiimialueen suojaamiseen jokaisen vaipanvaihdon yhteydessä

Väritön ja tahraamaton, poispyyhittävissä oleva vesi-öljy-emulsio

Pehmeä balsami, helppo levittää

Ei sisällä mineraaliöljyjä eikä silikonia
Linola Suojaava Balsamia voidaan käyttää ennaltaehkäisevästi tai rauhoittavasti. Vaurioituneille ihoalueille levitetään ohut kerros voidetta kerran päivässä tai tarpeen mukaan.

Kun kyseessä on urheilunaiheuttamarasitus (esim. juoksu, pyöräily, ratsastus, soutu), suositellaan levitystä ennen harjoittelua.

Vauvoille balsamia tulee levittää koko vaippa-alueelle jokaisen vaipanvaihdon jälkeen.

Jos kyseessä on inkontinenssi ja virtsarakonongelmat, vaurioituneita ihoalueita on voideltava ohuesti suurelta alueelta puhdistuksen tai pesun jälkeen.

Linola Suojaava Balsami sopii myös vauvoille ja pienille lapsille. Linola-voidetta voidaan luonnollisesti käyttää myös raskauden ja imetyksen aikana.

null

Caprylic/Capric Triglyceride, Cocoglycerides, Aqua, Octyldodecyl Myristate, Oleyl Erucate, Acacia Decurrens/Jojoba/Sunflower Seed Cera/ Polyglyceryl-3 Esters, Glyceryl Stearate, Hydrogenated Castor Oil, Glyceryl Dibehenate, Glyceryl Behenate, Tribehenin, Benzyl Alcohol, Butylene Glycol, Pentylene Glycol, Octenidine HCl, Hydroxyphenyl Propamidobenzoic Acid, Zingiber Officinale Root Extract, Bisabolol, Ascorbyl Palmitate
Huoneenlämpö (+15C - +25C)