Vetericyn+ Hydrogel kotihoitoon 89 ml

Pitkävaikutteinen kirvelemätön antiseptinen geelisuihke ihon, ihovaurioiden ja pienten haavojen puhdistukseen sekä kutiseviin ihon ärsytystiloihin

Pakkauskoko:
89 ml
Markkinoija:
Pia Pharma Oy
Tuotetta varastossa
32,76 €
368,09 € / l

Vetericyn® Antimicrobial Hydrogel on laajakirjoisesti mikrobisidinen haava-aluetta suojaava ja haavapintaa kosteuttava haavageeli, joka pitää haava-alueen puhtaana ja kosteana. Haavahoidon lisäksi hydrogeeli sopii erityisen hyvin puhdistus- ja hoitotuotteeksi kuivien, rohtumatyyppisten ihovaurioiden puhdistamiseen ja paikallishoitoon, sillä geelimäisen koostumuksensa ansiosta se pysyy hyvin kohdealueella käsittelyn jälkeen. Hydrogeeliä voidaan käyttää hoitotuotteena kaikissa haavan paranemisvaiheissa; sekä avoimena hoidettavien haavojen käsittelyyn sellaisenaan että yhdessä haavasidosten kanssa. Vetericyn -tuotteita voidaan käyttää turvallisesti kaikille eläinlajeille, myös eksoottisille eläimille ja pennuille. Tuote on turvallinen käyttää silmien ja limakalvojen läheisyydessä ja vaaratonta nuoltuna tai nieltynä. Varoaika kilpailuihin ja elintarvikkeille 0 vrk.

 

Ravista pumppumekanismi alas painettuna ennen käyttöä! Leikkaa tai ajele karvat ja puhdista karkea lika ja eritteet hoidettavalta alueelta. Käsittele vaurioalue geelisuihkeella 3-4 kertaa päivässä tai eläinlääkärin ohjeen mukaan. Käyttöä jatketaan, kunnes alue on täysin parantunut. Jos vaurion suojaaminen siteellä on tarpeen: kostuta eritteistä puhdistettu vaurioalue ja sitä vasten tuleva puhdas sidetaitos geelisuihkeella jokaisen siteenvaihdon yhteydessä. Vaihda side vähintään kerran vuorokaudessa.

Aktiivinen ainesosa: hypokloorihapoke (HOCl) 0,010 %

  • Ravista pullo PUMPPUMEKANISMI ALAS PAINETTUNA ennen jokaista käyttöä!
  • Pidä pullo käytettäessä pystyasennossa, mikäli mahdollista
  • Jos pumppu alkaa pumpata tyhjää, ravista uudelleen pumppu alas painettuna
  • Käytön jälkeen puhdista pumpun suutin geelistä, ettei sitä kuivu sumuttimen tukkeeksi

Huoneenlämmössä korkki suljettuna suojattuna suoralta auringonvalolta. Tuote on käyttöönoton jälkeen käyttökelpoinen pakkauksessa merkittyyn exp date -päivämäärään saakka.

89 ml