Ale

Vichy CS Aurinkosuojavesi SPF30 kosteuttava 200 ml

Vichy Idéal Soleil Hydrating Protective Water SPF 30 on innovatiivinen ja kosteuttava suihkutettava aurinkosuojavesi, joka antaa laajaspektrisen, korkean suojan.
Pakkauskoko:
200 ml
Markkinoija:
L´Oreal Finland Oy
Tuotetta varastossa
Tarjoushinta 21,66 € Normaalihinta 27,08 €
108,30 € / 0.2000
Vichy Idéal Soleil Hydrating Protective Water SPF 30 on innovatiivinen, kosteuttava ja laajaspektrisen UV-suojan antava suihkutettava aurinkosuojavesi, joka sisältää hyaluronihappoa ja Vichy Thermal Spa -lähdevettä. Tuotteen raikas koostumus tuntuu iholla miellyttävältä ja virkistävältä. Sopii herkälle iholle. Hypoallergeeninen. Vedenkestävä. Hikoilunkestävä.
Liiallinen auringolle altistuminen on vaarallista. Pidä pikkulapset pois suorasta auringonpaisteesta. Älä oleskele liian kauan auringossa silloinkaan, kun käytät aurinkosuojatuotetta, sillä se ei anna 100 % suojaa. Levitä aurinkosuojatuotetta ennen aurinkoon menoa. Lisää tuotetta usein ja runsaasti erityisesti hikoilun tai uimisen jälkeen. Riittämätön määrä tuotetta vähentää aurinkosuojan tehoa. Suojaudu lisäksi vaatteilla, päähineellä ja aurinkolaseilla. Vältä aurinkoa keskipäivällä, jolloin se on voimakkaimmillaan. Käytä ihotyypillesi sopivaa, riittävän korkeaa suojakerrointa. Vältä tuotteen joutumista silmiin. Jos tuotetta joutuu silmiin, huuhtele ne välittömästi runsaalla vedellä.

null

Koostumus saattaa muuttua. Tarkista lopullinen ainesosalista tuotepakkauksesta.
AQUA/WATER
HOMOSALATE
DICAPRYLYL ETHER
DICAPRYLYL CARBONATE
OCTOCRYLENE
ETHYLHEXYL SALICYLATE
BUTYL METHOXYDIBENZOYLMETHANE
GLYCERIN
ALCOHOL DENAT.
ETHYLHEXYL TRIAZONE
DIISOPROPYL SEBACATE
PROPANEDIOL
BIS – ETHYLHEXYLOXYPHENOL METHOXYPHENYL TRIAZINE
PHENYLBENZIMIDAZOLE SULFONIC ACID
CAPRYLYL GLYCOL
DISODIUM EDTA
HYDROLYZED HYALURONIC ACID
PHENOXYETHANOL
POLY C10-30 ALKYL ACRYLATE
TEREPHTHALYLIDENE DICAMPHOR SULFONIC ACID
TOCOPHEROL
TRIETHANOLAMINE
PARFUM/FRAGRANCE
Huoneenlämpö (+15C - +25C)